Ingredients
per 4 persones
4 talls de morro de bacallà
remullat
2 quilos de cebes de
Figueres grants
4 cullerades de mel
Farina
Oli d’oliva
100grs de pinyons
100grs de panses de
Corin
Preparació
En una paella es fregeix el bacallà
enfarinat que quedi ben ros i es reserva. En una cassola de terra o de ferro
colat s’hi cola l’oli de fregir el bacallà i es guarda el que sobri. Es tira a
la cassola la ceba tallada a la juliana mol fina, es deixa que es vagi fent ben
a poc a poc, s’hi tira el conyac i es flameja, se segueix remenant fins que
quedi com una melmelada. Es aleshores quan s'hi tira la mel, un parell de
voltes. S’hi posen les panses i els pinyons, un parell de voltes i ja s’hi pot posar
el bacallà. Que s’escalfi, sense remenar. En tot cas sacsejar. Es porta a taula amb la mateixa cassola.
Què bo Nuri!. M'encanta el bacallà, o sigui que m'apunto la recepta per fer-la un dia d'aquests.
ResponEliminaUna abraçada!
Moltes gracies Marta, es super bo, i com mes gruixut mes bo es.
Elimina