300 gr. de macarrons gruixuts
300 gr. de carn picada de porc
200 gr. bolets o
un pot o congelats, el que tingueu
Una ceba gran
3 tomàquets grans
Oli d'oliva verge
Sal i pebre
Formatge rallat
Preparació
Es bullen els macarrons al
"dente" i mentrestant es so fregeix la carn, que haurem ben barrejat
amb pebre negre i sal. Quan sigui
ceba ratllada i quan sigui rossa
i tirem el tomàquet ratllat. Quan el sofregit
està brillant
s’hi tira la carn, junt amb els bolets, que donguin unes quantes
voltes, i ja s’hi poden posar els macarrons escorreguts i passats per
aigua. Unes quantes voltes per la
cassola i s’hi afegeix un bocinet de mantega i un rajolinet de llet, un parell
de minuts i llestos.
Dues opcions: 1ºes tira una
mica de formatge a la cassola i el que queda cadascú al plat que si posi el que
vulgui.
2º opció es posen amb una
safata per anar al forn, es fa una beixamel clareta que es tira al damunt i al cim
formatge rallat i unes boletes de mantega, i a gratinar.
. Muri Mataró
P.D.La cassola no es la mateixa , la de terrissa es va
escarda.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada