Ingredients
: per a 4 persones
2 pinyes molt petites
Crema pastissera
Maduixes,
o la fruita que es vulgui.
Per
a la crema
1/2 l. de llet
100 gr. de sucre
4 rovells d’ou
½ canonet de
canyella
20 gr. de mantega.
45 gr. de Maizena
Pell de llimona
Primer de tot, prepareu la crema. Poseu la llet al foc
amb un cassó , junt amb el sucre, un tros de pell de llimona i la canyella i
quan arrenqui el bull deixeu-la una estona perquè agafi el gust. A part bateu
els rovells amb la Maizena.
Tot seguit, es tira la llet al bol dels rovells, es
remena bé la barreja i es cola per tornar-la al cassó. Poseu el cassó al foc
fins que arrenqui el bull, sense deixar de remenar amb una batedora manual. Un
cop feta i tirem la mantega i remenem fins que
sigui desfeta. La deixem refreda, tapada amb paper film i que aquet
toqui a la crema perquè no faci tel.
Agafem les pinyetes i les rentem i assequem . Les partim per la meitat i les buidem amb conte de no trenca la pell de la
pinyeta. Tota la polpa que amb tret la
fem a quadrets molt petitons i reservem. Quan la crema ja es ben freda (millor
feta el dia abans) i barregem els trossets de pinya i farcim les pinyetes , i
les decorem com vulguem. També ha hi
podem posar sucre al cim i cremar-la amb un cremador
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada