Ingredients per 6
persones
6 talls de pernil dolç
25 gr. de foie gras
200gr. de maionesa espessa
12 espàrrecs de conserva gruixuts
50gr. de formatge manxego semisec
1/2 poma
1 pit de pollastre rostit
2 rodanxes de pinya
50gr. de nous pelades
1 ensiam
2 ous bullits
sucre
Preparació
Barregeu la maionesa amb el foie
gras amb l'ajut de un batedor. Esteneu els talls de pernil el taulell i unteu-los amb la maionesa
preparada. Poseu, al mig de cada tall dos espàrrecs ben escorreguts i capiculats, prèviament tallats a la mateixa amplada del pernil.
A la barreja de maionesa que us quedi, afegiu-hi el
formatge i la poma tallats a dauets, el pollastre desfilat i la pinya ben escorreguda i tallada petita. Poseu aquesta barreja damunt dels espàrrecs , escampeu-hi
les nous torcejades per sobre, i emboliqueu
el tall de pernil en forma de caneló. Tireu-hi sucre per sobre i
cremeu-ho amb el cremador ben calent.
Per servir-ho, poseu ensiam tallat a juliana en una
plata, col·loqueu-hi al damunt els rotllos de pernil i escampeu-hi els rovells d'ou rallats.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada