Ingredients
Calamars gros
tallat a rotllanes
Un ou
Farina de
força
Gasosa
Llavar químic
(Royal)
Oli d'oliva
Sal, pebre i
llimona
Preparació
Quan compreu
el calamars la peixateria, ja os el tallaran. Les potes i ales les guardeu per
fer una altre cosa un altra dia.
Renteu les
rotllanes. les poseu en un drap de cuina, fen que quedin ben esteses i les
saleu i empebreu i ha hi poseu un raig
de llimona, tot seguit les ajunteu i les emboliqueu amb el drap de cuina,(axis xoparà
tota l'aigua i no esquitxarà. ) poseu a la nevera fins el moment de
cuinar-lo. Quan el anem a fer, preparem
en un bol la farina de força , un raget de gasosa per desfer la farina , l'ou i
el llevat i ven remenat, no t'he de quedar ni massa clar ni massa espès. Ja i
poden posar les rotllanes i remenem. En una paella amb força oli els anem
tira'n ben escorreguts d'un en un i quan estigi ros el girem i axis amb tots .
Els posarem amb una plata amb força paper de cuina per treure l'oli. Es poden
servi amb maionesa i talls de llimona.
Nuri Mataró
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada