Tortell
de Reis
10
gr de sal
500
gr de farina
200
gr de llet
100
gr de sucre
1
ou 120 de mantega
20
gr de llevat de Paris
1
ratlladura llimona
1
ratlladura de taronja
20
gr d’aigua Nanff o aromes d’azahar.
Amassar
la farina, sal, sucre, llevat, les aromes. L’ou i la llet amassar de 10 a 15 minuts donant-li molta
elasticitat. Incorporar la mantega. Deixar en repòs 1 hora. Posar a la nevera
12 hores com a mínim.
Massapà
cru
125 gr de sucre glast
125 gr de ametlla amb
pols
25 gr de clara d’ou
Amassar
tot junt
Acabat
Dividir
la massa en dos. Estirar i farcir el massapà , enroscar. Fermenta 1hora i 30
minuts.
Fer
uns talls, pintar amb ou batut. Decorar amb
fruita confitada i coure 15 minuts a 200º.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada