Amanida d’arròs amb escalivada
Ingredients
250gr d’arròs basmàtic
2 pebrots vermells
escalivats
1 alberginia
escalivada
1 patata al caliu
Una mica d’enciam,
escarola, canonges i rocola
Oli d’oliva
Vinagre de Mòdena
Sal
Preparació
Es
cou l’arròs 10 minuts a foc lent amb la sal. Un cop cuit es cola i es posa amb
motlles de flam. Es deixen a la nevera fins l’hora de muntar el plat.
L’escalivada
perquè quedi mes gustosa es fa al foc directe del gas amb unes esgraelles. Un
cop siguin cuits els poseu en una cossola i tapats perquè suïn,i es puguin pelar
millor. Després d’un parell d’hores o mes ja es poden pelar i deixar en un
altre atuell i també es tapa. . La
patata la podeu fer al microones 5 minuts de cada costat, a màxima potencia. Deixeu-la
refredar.
Ja
podem muntar el plat: primer de tot ha hi posem el flam d’arròs al mig del plat
i pels costats el pebrot i l’albergínia tallada a tires, les patates a rodanxes
i també es posen per el voltant del plat. Els enciams tallats petis es posen
pal damunt.
Amb
el suc que ha fet el pebrot i l’albergínia el posem en un bol i hi afegim el
vinagre, l’oli i la sal, remenem que quedi emulsionat i s’amaneix el plat.
Desitjo que us agradi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada