dijous, 24 de novembre del 2011

ELS FIDEUS DE LA RITETA




Ingredients



3 cullerades d’oli d’oliva
300grs. costella de porc
3 ous
6 cebes grosses
1 tomàquet gros
1 gra d’all
100grs de formatge ratllat
1 paquet de fideus del numero 5
Suc de mongetes


Preparació

        En una cassola de terra es tira oli d’oliva i quan es ben calent.  Es sofregeix la costella i es guarda, s’hi tira la ceba ratllada i quan es torni transparenta s’hi tira l’all tallat molt petit.  Quan estigui tot ros s’hi tira el tomàquet ratllat. Quan el sofregit sigui brillant es tiren el fideus que donin unes voltes i es llavors quan s’hi tira l’aigua suficient per coure els fideus,i també el suc de mongetes.
        Mentrestant es fa una truita de ceba amb els ous i les seves restants. Quant el fideus estan gairebé cuits , es posa per damunt d’ells la truita sense que es trenqui. Tot seguit es treu del foc i es tapa i així es porta a la  taula.
        Es serveixen els fideus amb un tall de truita per comensal. El formatge ratllat cadascú se’l serveix al plat a gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada