Ingredients
200 gr. Xocolata negra
4 ous
100 gr. Mantega
80 gr. Farina
1 sobre de llevat
3 cullerades de conyac
100 gr. sucre
1 brik de nata per muntar de 200gr. i
50gr. de sucre
Preparació
Es desfan 200 gr. de xocolata amb 100 gr.
mantega (poc foc o microones).
Per un altre costat es barregen 4 rovells
d’ou amb la farina i el llevat, 3 cullerades de conyac i 100 gr. de sucre.
Afegim la xocolata que hem barrejat amb
la mantega ja desfeta i ho barrejarem bé. Finalment s’afegeixen les 4 clares a
punt de merenga poc a poc.
Barregen suaument.
Es posa al forn uns 30 minuts a uns 160º
Munteu-ho la nata junt amb els 50gr. de
sucre, fins que quedi ben forta.
En molt de conte perquè no es trenqui,
obriu-ho el pastis per la meitat i ha hi posarem la nata batuda i el tornarem a
tapa amb la tapa del pastis. Amb la resta de nata es per adornar per sobra i
fer volar d'imaginació.
Bona Mona
Nuri Mataró.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada