Lioneses
de Crema
Ingredients
120gr
d’aigua
75gr
de farina
60gr
de mantega
Un
pessic de sal
2
ous
Crema
pastissera o trufa o nata
Preparació
Primer
de tot escalfem el forn a 190º.
En
una cassola antiadherent, la posem al foc amb l’aigua, la mantega i la sal.
Quan comenci a bullir i tirem tota la farina de cop i ho remenem ben fort fins
que la pasta es desenganxi de la cassola.
Deixem-ho
refredar una mica per tirar els ous d’un en un.
En
la plata del forn forrada de paper d’estrassa s’hi van posant les boletes que haurem
fet amb una cullera o màniga pastissera una mica separades perquè no s’enganxin.
Les pintarem amb ou batut abans d’enfornar. Les tindrem 20 minuts al forn ja
calent. Les deixarem refredar per poder-les farcir.
Mataró, 2009
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada