dimarts, 22 de novembre del 2011

LIONESES


Lioneses de Crema


Ingredients

120gr d’aigua
75gr de farina
60gr de mantega
Un pessic de sal
2 ous
Crema pastissera o trufa o nata

Preparació

Primer de tot escalfem el forn a 190º.
En una cassola antiadherent, la posem al foc amb l’aigua, la mantega i la sal. Quan comenci a bullir i tirem tota la farina de cop i ho remenem ben fort fins que la pasta es desenganxi de la cassola.
Deixem-ho refredar una mica per tirar els ous d’un en un.
En la plata del forn forrada de paper d’estrassa s’hi van posant les boletes que haurem fet amb una cullera o màniga pastissera una mica separades perquè no s’enganxin. Les pintarem amb ou batut abans d’enfornar. Les tindrem 20 minuts al forn ja calent. Les deixarem refredar per poder-les farcir.

 Mataró, 2009




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada