dijous, 19 de setembre del 2013

MAGDALENES ESPONJOSES





 


Ingredients



 


4 ous
250 gr. sucre
120 gr. llet
250 gr. farina
100 gr. Maizena
250 gr. oli d'oliva suau
Ratlladura de una llimona
Sal  i un sobre de llevat en pols



Preparació

Separem les clares des rovells, dels 4 ous.

  En un bol remenem els rovells amb el sucre fins que canvi de color, un gros suau
 


 i afegim la ralladora de la llimona, la llet i l'oli.

Censa deixa de remenar fins que tinguem una pasta fina .

Tamisem la farina amb un colador i afegim el llevat i ja podem posar-ho a la massa, poc a poc per que no es facin grumolls.
Muntarem les clares a punt de neu
i les afagirem a la massa, molt a poc a poc , perquè la barreja conservi el màxim d'aire.










Posem el bol amb la massa tapada amb paper film duran 30 minuts a la nevera.


 Passat aquet temps ja podem omplí els motlles i  ensucra un xic 



 



per sobre  abans d'enfornar .


  Si tenem uns 12 minuts mes o menys.
 Surten delicioses

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada