diumenge, 15 de setembre de 2013

MACARRONS DE BOLETS



Macarrons de Bolets
Ingredients per 4 persones


300 gr. de macarrons gruixuts
300 gr. de carn picada de porc
200 gr. bolets  o un pot o congelats, el que tingueu
Una ceba gran
3 tomàquets grans
Oli d'oliva verge
Sal i pebre
Formatge rallat

Preparació

Es bullen els macarrons al "dente" i mentrestant es so fregeix la carn, que haurem ben barrejat amb pebre negre i sal. Quan sigui 

 ben rossa es treu de la cassola i es posa amb un plat

i en el mateix oli i durem la 
ceba ratllada i quan sigui rossa


  

 
 i tirem el tomàquet ratllat. Quan el sofregit està brillant
  


 s’hi tira la carn, junt amb els bolets, que donguin unes quantes voltes, i ja s’hi poden posar els macarrons escorreguts i passats per aigua.  Unes quantes voltes per la cassola i s’hi afegeix un bocinet de mantega i un rajolinet de llet, un parell de minuts i llestos.
Dues opcions: 1ºes tira una mica de formatge a la cassola i el que queda cadascú al plat que si posi el que vulgui.
2º opció es posen amb una safata per anar al forn, es fa una beixamel  clareta que es tira al damunt i al cim formatge rallat i unes boletes de mantega, i a gratinar.
. Muri Mataró





 P.D.La cassola no es la mateixa , la de terrissa es va escarda.
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada