dimarts, 10 de setembre de 2013

CALAMARS A LA ROMANA PINOTXO





Ingredients
Calamars gros tallat a rotllanes
Un ou
Farina de força
Gasosa
Llavar químic (Royal)
Oli d'oliva
Sal, pebre i llimona
Preparació
Quan compreu el calamars la peixateria, ja os el tallaran. Les potes i ales les guardeu per fer una altre cosa un altra dia.
Renteu les rotllanes. les poseu en un drap de cuina, fen que quedin ben esteses i les saleu i empebreu i ha  hi poseu un raig de llimona, tot seguit les ajunteu i les emboliqueu amb el drap de cuina,(axis xoparà tota l'aigua i no esquitxarà. ) poseu a la nevera fins el moment de cuinar-lo.  Quan el anem a fer, preparem en un bol la farina de força , un raget de gasosa per desfer la farina , l'ou i el llevat i ven remenat, no t'he de quedar ni massa clar ni massa espès. Ja i poden posar les rotllanes i remenem. En una paella amb força oli els anem tira'n ben escorreguts d'un en un i quan estigi ros el girem i axis amb tots . Els posarem amb una plata amb força paper de cuina per treure l'oli. Es poden servi amb maionesa i talls de llimona.
Nuri Mataró

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada