dissabte, 14 de setembre de 2013

BACALLA AMB CEBA I MEL



 
Ingredients per 4 persones



4 talls de morro de bacallà remullat
2 quilos de cebes de Figueres grants
4 cullerades de mel
Farina
Oli d’oliva
100grs de pinyons
100grs de panses de Corin



Preparació
        
        En una paella es fregeix el bacallà enfarinat que quedi ben ros i es reserva. En una cassola de terra o de ferro colat s’hi cola l’oli de fregir el bacallà i es guarda el que sobri. Es tira a la cassola la ceba tallada a la juliana mol fina, es deixa que es vagi fent ben a poc a poc, s’hi tira el conyac i es flameja, se segueix remenant fins que quedi com una melmelada. Es aleshores quan s'hi tira la mel, un parell de voltes. S’hi posen les panses i els pinyons, un parell de voltes i ja s’hi pot posar el bacallà. Que s’escalfi, sense remenar. En tot cas sacsejar.        Es porta a taula amb la mateixa cassola.



2 comentaris:

  1. Què bo Nuri!. M'encanta el bacallà, o sigui que m'apunto la recepta per fer-la un dia d'aquests.
    Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gracies Marta, es super bo, i com mes gruixut mes bo es.

      Elimina