dissabte, 14 de setembre de 2013

LA CREMA DE TOTA LA VIDA, LA NOSTRE






La Crema de tota la vida, la nostre


Ingredients:
- 1 l de llet sencera
- 200 g de sucre
- 8 rovells d’ou
- 35-40 g de farina de blat de moro, maizena o bé midó, el que més us agradi
- 1 branca de canyella
- Pell de llimona

Procediment:
En un bol barregeu els rovells dels ous, amb la farina de blat de moro i un rajolinet de la llet. Escalfeu la resta de la llet, juntament amb el sucre i els aromes. Quan la llet trenqui el bull, deixeu-la refredar uns minuts. Un cop hagi perdut una miqueta l’escalfor, aboqueu-les sobre els rovells sense parar de remenar. Coleu tota la barreja amb un colador fi, dins d’un cassó. Coeu la crema a foc mitjà, fins que bulli. Xup, xup i fora. Ja ho teniu! Només cal que col·loqueu la crema dins de cassoletes i posar-les tapadetes a la nevera. Al moment de treure-les a la taula, força sucre glaç per damunt i es cremen amb un cremador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada