dissabte, 14 de setembre de 2013

CANELONS DE PERNIL DOLÇ CREMAT






CANELONS DE PERNIL DOLÇ




Ingredients  per  6 persones


6 talls de pernil dolç
25 gr. de foie gras
200gr. de maionesa espessa
12 espàrrecs de conserva gruixuts
50gr. de formatge manxego semisec
1/2 poma
1 pit de pollastre rostit
2 rodanxes de pinya
50gr. de nous pelades
1 ensiam
2 ous bullits

sucre
Preparació
 Barregeu la maionesa amb el foie gras amb l'ajut de un batedor. Esteneu els talls de pernil   el taulell i unteu-los amb la maionesa preparada. Poseu, al mig de cada tall dos espàrrecs  ben escorreguts i capiculats, prèviament  tallats a la mateixa amplada del pernil.
A la barreja de maionesa que us quedi, afegiu-hi el formatge i la poma tallats a dauets, el pollastre desfilat i la pinya ben escorreguda  i tallada petita. Poseu aquesta  barreja damunt dels espàrrecs , escampeu-hi les nous torcejades per sobre, i emboliqueu  el tall de pernil en forma de caneló. Tireu-hi sucre per sobre i cremeu-ho amb el cremador ben calent.
Per servir-ho, poseu ensiam tallat a juliana en una plata, col·loqueu-hi al damunt els rotllos de pernil i escampeu-hi  els rovells d'ou rallats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada