dijous, 24 de novembre de 2011

PASTIS DE PINYA


Ingredients


6 talls de pinya de pot
110 gr. de farina
70 gr. de sucre
150gr. del suc de la pinya
100gr. de llet
3 ous
70 gr. de granet d'ametlla
1 sobre de Royal

Preparació

En un bol poseu la farina, el sucre, el suc de pinya, la llet, el Royal i els tres ous censes. tot això es passa per el "minipimer"  i s'hi tirant tres talls de pinya tallats petitonets.
En un motllo rodo, es forra de paper del forn i s'hi aboca el preparat. Tot seguit s'hi tira pel damunt en forma de pluja l'ametlla ( deixant-ne una mica per desprès ) . Ara es l'hora d'adornar amb els tres talls de pinya restants i al final es tira per sobre l'ametlla i un polsim de sucre. Ja el podem enfornar a 200ºc, prèviament escalfat,  naturalment. L'hi tindrem  35 minuts aproximadament. Deixarem que es refredi en una reixeta .
Bon profit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada