dilluns, 21 de novembre de 2011

PASTIS DE POMA D'OLOT

Pastis de Poma d'Olot
Ingredients


2 ous
75 gr. farina
25 gr. de "Maizena"
100 gr. sucre moreno
1/2 sobre de llevat
1/4 de llet
4-6 pomes
Melmelada d'albercoc


Preparació
En un bol, bateu-ho les clares a punt de neu i reserveu. En un altre bol bateu els rovells amb el sucre fins que quedi un pel esponjós, ja i podeu-ho afegir la llet i tot seguit la farina, la "Maizena" i el llavat tot ben tamisat. Ja podrem afegir les clares amb molt de conte perquè no perdin volum.
Pelarem 3 les pomes i les tallarem a daus i barrejarem amb la massa del pastis  .Hi ha d'haver força poma perquè aquesta ens aguantarà la poma del damunt.
Escampeu be la massa al motllo (si pot ser de silicona ) repartint be la poma a daus. Peleu  les pomes restants i talleu-les a lamines per arnar-les col-lo cant amb gracia damunt del pastis.
Poseu-lo a coure al forn prèviament escalfat a 200ºC durant 55 minuts. per assegurar-nos que es cuit, poden punxar-lo amb un punxo i comprovar que surt sec. En treure'l del forn, deixeu-lo refredar una mica i pinteu-lo amb la melmelada  amb l'ajuda d'un pinzell.
Nuri Mataró

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada