Ingredients
10
gr de sal
500
gr de farina
200
gr de llet
100
gr de sucre
1
ou 120 de mantega
20
gr de llevat de Paris
1
ratlladura llimona
1
ratlladura de taronja
20
gr de rom
Preparació
Amassar
la farina, sal, sucre, llevat, les aromes. L’ou i la llet amassar de 10 a 15 minuts donant-li molta
elasticitat. Incorporar la mantega. Deixar en
repòs
1 hora. Posar a la nevera 12 hores com a mínim.
Massapà
cru
125 gr de sucre glas
125 gr de ametlla amb
pols
25 gr de clara d’ou
Amassar tot junt
Acabat
Dividir
la massa en dos. Estirar i farcir el massapà , enroscar. Fermenta 1hora i 30
minuts.
Fer
uns talls, pintar amb ou batut. Decorar amb
fruita confitada i coure 15 minuts a 200º.
Nuri
Mataró
molt guiay i ma sortit molt ve thx
ResponElimina