Ingredients
310 g farina de força
175 g d'aigua a temperatura ambient
20 g d'oli d'oliva verge extra
15 g de llevat fresc
1 cullerada petita de sal equivalent a uns 8 g
Preparació
Col·locar la farina en un bol gran, i esmicolar el llevat al centre i desprès.
Afegir l'oli i l'aigua. Barrejar. Enmig de la barreja afegir la sal. Pastar tot durant 10 minuts.
Continuar pastant amb moviments ferms, fins a formar una bola i
pinzellar el pa amb una mica d'oli i escampar-hi farina.
Col·locar en un motlle de Pyrex amb tapa de forma rodona, lleugerament untat d'oli
Fer uns talls ràpids amb un cúter afilat. No us preocupeu en excés si no surten molt bé: així li donarà un toc rústic. Posar la tapa.
Posar al forn en fred i posar-lo a 220 º durant uns 40 minuts, fins que el veiem fet. Sí, sí, en fred, (el forn en fred)
Nuri
Mataró
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada