Afe
INGREDIENS
• 1 pa de
pagès de 500g.
• 250 g. formatge emmental
• 250 g. formatge manxec curat
• De 100g. a 300g. de ceba tendra picada
• Pebre
• 300 g. maionesa
PREPARACIÓ
Tallem el pa
per la part superior com si fos una tapa i buidem la molla.
Trossegem o ratllem el formatge i la ceba tendra i ho barregem amb la maionesa
i el pebre.
Amb aquesta massa, omplim el pa, el tapem i ho emboliquem en paper d'alumini (2
o 3 voltes) estrenyent-lo bé. El pa s'introdueix en el forn durant una hora a
180 graus. S'ha de servir al moment.
Existeix també la possibilitat de tenir el pa farcit embolicat i congelar. El
dia que es vulgui consumir, només haurà de augmentar el temps en el forn 15
minuts.
Nuri Mataró
geix la llegenda |
Una bomba! Boníssima i per campartir, ideal!
ResponElimina