350 Grs de farina de blat
1 taça d'aigua
tèbia
Una punteta de sal
Oli oliva verge
Sucre
Anís
Elaboració
Posem la
farina tamisada en un bol gran. Al mig hi fem un forat i afegim un bon raig d'oli
d'Oliva, una punteta de sal i anem afegint l'aigua tèbia i ho anem treballant amb les mans.
Quan la massa sens desenganxi de les mans ja estarà a punt. Si fa falta afegirem una mica
més de farina, perquè la pasta ha de quedar ben lligada. Aquesta pasta també la faig servir
per fer coques de recapte.
El cap de mitja hora, en fem boletes petites (a gust de cadascú) i les estirem, procurant de que quedin ben finetes.
Amb un pinzell les suquem d'oli, i tirem pel damunt força sucre.
Les posem al forn, que ja el tindrem prèviament encès a 180º, i quan veurem que el sucre, es caramel·litza, les traurem i les ruixarem d'anís.
Han de quedar primetes, perquè és la manera que quedin cruixents.
Bon profit.
d'Oliva, una punteta de sal i anem afegint l'aigua tèbia i ho anem treballant amb les mans.
Quan la massa sens desenganxi de les mans ja estarà a punt. Si fa falta afegirem una mica
més de farina, perquè la pasta ha de quedar ben lligada. Aquesta pasta també la faig servir
per fer coques de recapte.
El cap de mitja hora, en fem boletes petites (a gust de cadascú) i les estirem, procurant de que quedin ben finetes.
Amb un pinzell les suquem d'oli, i tirem pel damunt força sucre.
Les posem al forn, que ja el tindrem prèviament encès a 180º, i quan veurem que el sucre, es caramel·litza, les traurem i les ruixarem d'anís.
Han de quedar primetes, perquè és la manera que quedin cruixents.
Bon profit.
NURI MATARÓ
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada