diumenge, 18 de novembre de 2012

MUCLOS A LA MARINERA


Ingredients per a quatre persones


Alls
Julivert
4 tomàquets
50 gs. D’ametlles
1 cullarada de farina
1 cullerada de pebre vermell
1 llauna de pebrot vermell
2 kl De musclos
100 gs. De pèsols cuits 
 
Preparació
Amb una paella de ferro es tira l’oli i es sofreixen els alls tallats molt petits i quan siguin rossos es tira el tomàquet i molt de julivert. Quan quedi transparent , es tira la farina i el pebre vermell i es deixa que doni unes voltes. Vigilar que no es cremi i ja s’hi. tira una picada d’alls, julivert, ametlles amb una mica de l’aigua del musclos. Tot seguit ja si poden tira els musclos (que ja teníem oberts) el pebrot vermell i el pèsols. Si es vol mes suc, es tira mes aigua dels musclos.
Nuri Mataró

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada