dimecres, 7 de novembre de 2012

PA DE FORMATGE

Afe
INGREDIENS

• 1 pa de pagès de 500g.
• 250 g. formatge emmental
• 250 g. formatge manxec curat
• De 100g. a 300g. de ceba tendra picada
• Pebre
• 300 g. maionesa

PREPARACIÓ

Tallem el pa per la part superior com si fos una tapa i buidem la molla.
Trossegem o ratllem el formatge i la ceba tendra i ho barregem amb la maionesa i el pebre.
Amb aquesta massa, omplim el pa, el tapem i ho emboliquem en paper d'alumini (2 o 3 voltes) estrenyent-lo bé. El pa s'introdueix en el forn durant una hora a 180 graus. S'ha de servir al moment.
Existeix també la possibilitat de tenir el pa farcit embolicat i congelar. El dia que es vulgui consumir, només haurà de augmentar el temps en el forn 15 minuts.

Nuri Mataró
geix la llegenda

1 comentari: