PIPIRRANA
Ingradiens:
Pebrot vermell.
“ verd.
“ groc
Ceba tendra.
Tomàquet d’amanir, de varies verietats.
Un parell de grans d’all.
Oli d’oliva verge extra.
Vinagra de Jerez
Sal
Tonyina.
Ous.
Preparació:
Agafem totes les verdures i les tallem a dauets, ben patitons i o posem amb un atuell que sigui fondu, també i posem la tonyina.
Els ous els posem amb un ansat amb aigua, un rajolí de vinagre i un polsim de sal i que bulli 10 minuts, transcorreguts els minuts els deixem amb aigua, per que es refredin, els palem i la clara la raíem amb tots els altres ingredients, amb el rovell ,l’oli verge extra i el granet d’all, una mica de vinagre i sal fem una salsa i ja la podem tirar pel damunt de tot plegat.
Bon profit.
Nuri Mataró.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada