dimarts, 8 d’agost del 2023

 





PIPIRRANA


Ingradiens:


Pebrot vermell.

   “       verd.

   “       groc

Ceba tendra. 

Tomàquet d’amanir, de varies verietats.

Un parell de grans d’all.

Oli d’oliva verge extra.

Vinagra de Jerez

Sal

 Tonyina. 

Ous.

Preparació:


Agafem totes les verdures i les tallem a dauets, ben patitons i o posem amb un atuell que sigui fondu, també i posem la tonyina.

Els ous els posem amb un ansat amb aigua, un rajolí de  vinagre i un polsim de sal i que bulli 10 minuts, transcorreguts els minuts els deixem amb aigua, per que es refredin, els palem i la clara la raíem amb tots els altres ingredients, amb el rovell ,l’oli verge extra i el granet d’all, una mica de vinagre i sal fem una salsa i ja la podem tirar pel damunt de tot plegat.

Bon profit.

Nuri Mataró.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada