diumenge, 30 d’octubre del 2022






 PANELLETS

Ingredients:

250gr. ametlla Marcona molta.

190gr. sucre.

70gr. de moniato " amb pell"

1 rovell d'ou (petit)

coco, pinyons, d'ametlla.

2 ous, per la decoració

Si es fan mes quantitats, es poden fer de mes classes: cafè, rosella, xocolata, etc.

PREPARACIÓ:

Coeu el moniato al forn, un cop fred l'hi trèieu la pell el poseu en un bol i el xafeu amb una forquilla, també i poseu l'ametlla, el sucre i el rovell d'ou. Amasseu fins que quedi ben treballat. Aquesta massa  es fa un dia per altre, i es deixa a la nevera ben tapat amb paper film.

El dia següent es parteix la massa amb tres pars (si fem aquesta quantitat).

Fem boletes de 15 gr  per els de pinyons

Fem boletes de 16gr. per els d'ametlla.

Muntanyetes de 20 gr. per els de coco.

 Els dos ous, poseu les clares en un bol i un rovell en  cada tassa. Bateu les clares a punt de neu i  passeu tots els panellets i deixeu que reposin un xic. En un plat posem el coco i les muntanyetes  les arrebossem. En el la tassa que hi ha el rovell i poem tots els pinyons i remenem be, i ja podem posar-hi els panellets  i enanti enganxat els pinyons. Amb els d'ametlla , es fa el mateix. Els anirem posant en una safata que i posarem paper de forn.

El forn el posarem a 200ºc sols a baix però quant els enfornem tancarem el forn i posarem el grill, els tindrem uns 5minuts (depèn del forn) .

Bon profit

Nuri Mataró Viñals







 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada