dimarts, 8 d’agost del 2023


 PASTIS DE IOGURT GREC

Ingredients:

250g. de iogurt grec
100g. de sucre.
4 ous.
40g. de Maizena.
Relladura de una llimona.
Un pessic de sal

Preparació:

 Prepareu un motllo desmontllaple de 20cm. agafeu paper de forn el mulleu i ben escorregut forreu-lo  i reserveu.

 Separem les clares dels rovells. Posem la meitat del sucre amb el bol que tenim els rovell i remenem be fins que canvia de color, afegim la Maizena i tornem a remenar fins que quedi una massa ben fina, tirem i la ratlladura de la llimona torna a remenar. Ara batérem les clares a punt de neu amb la resta del sucre, tenen que cadar ben fortes. Les anirem posant al bol on tenim la massa amb tres vagades en moviments evolvents per que no perdin aire. Ja podem posar al motllo i cap al forn reescalfat a 170ºc duran 43minuts , passat aquet temps tancarem el forn i el deixarem a dintre durant 15 minuts, passat aquet temps obrirem la porta del forn i l'hi tindrem 30 minuts .  No el desemmotlleu fins que sigui del tot fred. No el poseu a la nevera.

Nuri Mataró Viñals

5/8/2023


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada