diumenge, 22 de juny de 2014

OUS MIMOSA






OUS MIMOSA

Ingredients

8 ous
Tonyina amb llauna
Taperes
Potetes de cranc
Maionesa
Perrins
Ensiam
Olives

 













Preparació
Primer de tot amb una agulla punxem els ous, per la part que no es punxeguda, amb conta de no trancar-lo. Els posem a bullir en una cassola amb aigua, sal i un raig de vinagre. A partir de que comencin a bullir , el tenim 8 minuts, els trèiem de l'aigua i els posem amb aigua freda, els pelem donant-li  uns copets per tranca la closca. Farem  això a raig d'aixeta per que es pelen millor.
Els tallem per la meitat

 


 i separem els rovells i en reservem uns quans per adornar-los.
En un bol posem la tonyina (escorreguda) les potetes de cranc , tallades petites al igual que les tapares, els rovells i la maionesa amb unes gotetes de Perrins.

 


 Tot això ben aixafat que quedi una pasta molt espessa. I ja podem farcí els ous .

 Tallarem l'enciam  a juliana molt finet i farem un llit en una plata per pòquer col·locar els ous i que no estovin.



 


 Un cop ja estan col·locats i posem una oliva al cim i rèiem el rovells que aviem reservat .




 


Els posarem a la nevera per servir-los ben fresquets.
Nuri Mataró












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada