dilluns, 23 de juny de 2014

COCA DE LLARDONS DE SANT JOAN 2014





Ingredients
2 plaques de pasta de full congelades o fresques
Llardons
Farina
sucre
Pinyons



Preparació
Posar farina sobre el marbre  i enfarinar el corro
Dos plaques de pasta de full congelada, que ja  estaran  descongelades, posarem sobre una placa la tercera part dels llardons ,
 

 

 



























que ja estaran esmicolats, taparem amb la segona placa, en la que i posarem la resta de llardons  . Aplanarem amb el corro, i  farem 2 plecs tornarem ,  aplanar








 






 i  farem 2 plecs tornarem ,  aplanar















 













Sempre que s'enganxi poseu farina. I ara ja es costi-ho de n'ha  aplanant-la  per fer la mida de la plata del forn . T'he de quedar molt fina. La llauna s'unta amb mantega i s'esquitxa amb aigua freda i ja podem posar-hi la coca
 



Bateu un rovell d'ou amb una mica d'aigua i pinteu la coca ,poseu forces pinyons i força sucre ja es pot enforna a 200ºc fins que baieu que es rossa.

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada