dilluns, 29 d’octubre de 2012

SABRE DE SANT SIMOIngredients 10 gr de sal 500 gr de farina 200 gr de llet 100 gr de sucre 1 ou 120 de mantega 20 gr de llevat de Paris 1 ratlladura llimona 1 ratlladura de taronja 20 gr de rom Preparació Amassar la farina, sal, sucre, llevat, les aromes. L’ou i la llet amassar de 10 a 15 minuts donant-li molta elasticitat. Incorporar la mantega. Deixar en repòs 1 hora. Posar a la nevera 12 hores com a mínim. Massapà cru 125 gr de sucre glas 125 gr de ametlla amb pols 25 gr de clara d’ou Amassar tot junt Acabat Dividir la massa en dos. Estirar i farcir el massapà , enroscar. Fermenta 1hora i 30 minuts. Fer uns talls, pintar amb ou batut. Decorar amb fruita confitada i coure 15 minuts a 200º. Nuri Mataró


Ingredients

10 gr de sal
500 gr de farina
200 gr de llet
100 gr de sucre
1 ou 120 de mantega
20 gr de llevat de Paris
1 ratlladura llimona
1 ratlladura de taronja
20 gr de rom
Preparació

Amassar la farina, sal, sucre, llevat, les aromes. L’ou i la llet amassar de 10 a 15 minuts donant-li molta elasticitat. Incorporar la mantega. Deixar en
repòs 1 hora. Posar a la nevera 12 hores com a mínim.

Massapà cru
125 gr de sucre glas
125 gr de ametlla amb pols
25 gr de clara d’ou
Amassar tot junt

Acabat
Dividir la massa en dos. Estirar i farcir el massapà , enroscar. Fermenta 1hora i 30 minuts.
Fer uns talls, pintar amb ou batut. Decorar amb  fruita confitada i coure 15 minuts a 200º.

Nuri Mataró

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada