dimarts, 25 de setembre de 2012

GALTES DE PORC FARCIDES DE BOLETS


Galtes de porc farcides


Ingredients per 4 persones

4 galtes de porc desusades
100gr. de barreja de bolets, naturals o congelats
8 tires de "beicon" molt fines
2 pastanagues
2 cebes petites
1 tomàquet
1 cap d'alls ,Un gotet de vi ranci.
lleuré, farigola, romaní..... Oli d'oliva, sal, pebre.

Preparació

Les galters desusades les obrirem per la meitat com si fos un llibre i les salpebrarem i les posarem amb una cassola a un i tirarem les herbes aromàtiques junt amb la pastanaga , cebes i tomàquet tallat ben patit , el cap d'alls i el vi pal damunt. Taparem la cassola i fins l'edema que farem el guisat.
Els bolets els tallarem un xic patits , els i donarem una volta per la paella i tirarem un polsim de farina blanca i una mica de llet per lligar-ho una mica. Amb aquet preparat farcirem les galtes i perquè no es desfaci el farcit les embolicarem amb dues tires de "beicon". Les enfarinem i les passem per la paella amb l'oli ben calen, tant sols un moment. Tot seguit les   posem a la mateixa cassola amb tots els productes de la maceració i la posem al forn duran aproximadament 2 hores a 160º,i anirem tombant les galtes amb molt de cura de tant en tant fins que veieu que son cuites. Se serveixen amb el mateix suc de coure-les. 
Nuri Mataró

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada