dissabte, 22 de setembre de 2012

CONILL AMB CARGOLS


Conill amb cargols

Ingredients per 4 persones



1 conill mitja
1 kg de cargols bullits
cebes
pebrot vermell
tomàquets
alls
oli d'oliva
1 got de vi blanc
farigola
llorer
romaní
sal i pebre

PER LA PICADA

2 alls
julivert
50g d'ametlles torrades
50g d'avellanes
el fetge del conill
1 galeta



Preparació

En una cassola de fang, amb un xic d'oli enrossiu-hi els trossos de conill, salpebrats i enfarinats i reserveu-ho . So fregiu-hi la ceba  rallada, el pebrot tallat ben patit, els alls sense pelar, les herbes i el fetge. quan tot això estigui cuit  , traieu els alls i el fetge , i  reserveu-los  per la picada. Afegiu el tomàquet, deixeu-ho coure, i quan estigi fet tireu-hi el conill. Mulleu-ho amb el vi blanc i deixeu que redueixi. Ja i podeu posar els cargols ja bullits cobriu-ho amb el brou i que cogui 15 minuts. Mentrestant feu una picada amb els alls, el fetge, les avellanes, les ametlles, dos alls crus, una galeta i una mica de julivert. Deixateu-la amb una mica de sofregit, i aboqueu-la a la cassola. Deixeu-ho coure una mica mes i ja es pot servi.                                                                              Nuri Mataró

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada