dissabte, 3 de desembre de 2011

CANELONS DE BOLETS


Ingredients


Una caixa de canelons
Bolets variats
"Muss"  d'ànec
Dues cebes grans
Llet
Farina
Ceba
Ceps en pols
Sal, oli, pebre.
Mantega



Preparació
Si els bolets son de conserva, els tindrem que s'escorrin un parell d'hores. Si son naturals o congelats no cal tanta estona . En una paella amb un raig d'oli i tirarem la ceba rallada, i en foc ben baix la deixarem fer fins que sembli caramel·litzada. Tot seguit i tirarem els bolets, tallats petits. els i donarem unes quantes voltes i ja i podem posar la "muss" d'ànec que servirà perquè quedi emulsionat, Per enrotllar be els canelons.
En una olla amb força aigua i sal i un rajolí d'oli bullirem els canelons els minuts que calgui, els passarem per aigua freda i els estendrem e sobre d'un drap net per pugues-la enrotlla be, un cop farcits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada