BRANDADA DE
BACALLA
Ingredients
Bacallà
esqueixat
Oli d'oliva
verge extra
Nata liquida
Alls
Preparació
Ja tenim el
bacallà remolat a l seu punt i ben escorregut.
Tallem el
gra d'all a lamines ben fines. En un atuell i posem, amb fred
l'oli i el gra d'all laminat .Deixem que quedi
ros , amb molt de conte de que no es cremi. Traiem els alls i els reservem .
Tot seguit i posem el bacallà i tanquem el foc, el deixem axis 4 minuts i el
traiem i el posem ben esmicolat dintre d'un pot de minipimer . Anem baten i posant-hi
l'oli de be confitat el bacallà a miquetes i la nata també, perquè lligui . Un cop fet el posem a la nevera.
Es pot servi
amb torradetes, alb pebrots del piquillo, fer-ne canelons, etc. etc. Els
rostolls d'alls son per adornar.
Nuri Mataró
Quina delícia és la brandada de bacallà. Un entrant deliciós
ResponEliminaMontse
http://estoneslliures.blogspot.com.es/