OSSOBUCO
Ingredients.
2 Cebes.
2 Tomàquets.
Una cabeça
d'alls
Porros
Brou del que
tinguem
Llaure
Oli d'oliva verge extra
Sal i pebre.
Farina
Vi ranci
Per eles
acompanyaments
Cebetes de
platillo
Patates
Pastanagues
Bolets
Pèsols
Mel
Botets deshidratats
Preparació
Agafem els
talls d'ossobuco i tallem la pell del bol , fent-hi uns tallets perquè no
s'arronsi i el tall no quedi boterut.
Tot seguit es sal pebre i s'enfarina
i es fregeix , sols que quedi marcat , perquè tots els sucs quedin dintre i sigui mes melós.
Tot seguit es sal pebre i s'enfarina
i es fregeix , sols que quedi marcat , perquè tots els sucs quedin dintre i sigui mes melós.
En una
cassola i posen els talls d'ossobuco
i l'oli de fregir-los colat. Ala cassola i posem les cebes tallades a juliana els tomàquets atroços , les pastanagues, porros, el cap d'alls s'ha l'hi fa un tall a tot el vol, sols perquè deixi anar totes les aromes i el llaure. Deixem fer una mica i tirem el vi ranci fins que s'evapori l'alcohol.
i l'oli de fregir-los colat. Ala cassola i posem les cebes tallades a juliana els tomàquets atroços , les pastanagues, porros, el cap d'alls s'ha l'hi fa un tall a tot el vol, sols perquè deixi anar totes les aromes i el llaure. Deixem fer una mica i tirem el vi ranci fins que s'evapori l'alcohol.
M'entres es
fa això. Pelarem i tallarem a quadrets les patates i les pastanagues
i les bullirem per un espai de 18 minuts, les cularem i reservarem.
i les bullirem per un espai de 18 minuts, les cularem i reservarem.
En una olla
escaldarem les cebetes i tot seguit les posarem amb aigua i glaçons i ja les
podem pelar.
Les passarem amb una paella amb un xic d'oli i quan siguin rossetes
i tirarem una cullerada de mel i les caramel·litzarem i també reservarem. En un altre paella passarem els bolets i també reservarem.
I per últim bullirem els pèsols 7 minuts i també reservarem .
Les passarem amb una paella amb un xic d'oli i quan siguin rossetes
i tirarem una cullerada de mel i les caramel·litzarem i també reservarem. En un altre paella passarem els bolets i també reservarem.
I per últim bullirem els pèsols 7 minuts i també reservarem .
Ja ha passat el temps i l'ossobuco ja es
cuit, els traurem en molt de conte per
que no es trenquin i els posarem en una plata.
Tot el suc i
la bresa la pesarem pel la batedora que
quedi ben fi (no es cola) i es tira a la cassola i ja s'hi pot posar els talla
sobre i també: les patates, pastanagues,pèsols, cebetes, bolets i els bolets
secs que ja aurem hidratat, amb l'aigua.
Sacsegem una mica i s'hi veiem que i falta suc i posarem un xic mes de brou.
Deixem que faci la xup xup una mitja horeta i a gaudi de aquet plat que es boníssim.
Sacsegem una mica i s'hi veiem que i falta suc i posarem un xic mes de brou.
Deixem que faci la xup xup una mitja horeta i a gaudi de aquet plat que es boníssim.
Nuri Mataró
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada