Ingredients
1/2 manat de bledes bullides
4 clares d’ou
1 ou sencer
2 pebrots vermells escalivats
2 porros
Sal
Alfàbrega
Preparació
Prees calfeu
el forn a 200ºC.
Unteu un motlle rodó amb mantega i empolvoreu-lo de farina.
Bulliu les bledes amb aigua i sal i deixeu-les escórrer. Reserveu.
Escaliveu al forn els pebrots i els porros. Un cop cuits, peleu-los i trossegeu-los.
Poseu els quatre ous en un bol i retireu tres dels rovells (poseu-los a la nevera en un petit bol tapat amb film, us poden servir per fer flams), seguidament deixateu-los una mica i ja hi podeu incorporar les bledes, un dels pebrots, els dos porros i sal al vostre gust. Remeneu el preparat amb una forquilla. Poseu-lo al motllo i al forn. Temps aproximat: 25 minuts, però vigilant.
Poseu l’altre pebrot, un polsim d’alfàbrega, sal i un bon raig d’oli d’oliva en el pot de la batedora elèctrica per trinxar-lo ben fi.
Un cop cuit el pastis decoreu-lo al vostre gust amb la crema de pebrot.
Unteu un motlle rodó amb mantega i empolvoreu-lo de farina.
Bulliu les bledes amb aigua i sal i deixeu-les escórrer. Reserveu.
Escaliveu al forn els pebrots i els porros. Un cop cuits, peleu-los i trossegeu-los.
Poseu els quatre ous en un bol i retireu tres dels rovells (poseu-los a la nevera en un petit bol tapat amb film, us poden servir per fer flams), seguidament deixateu-los una mica i ja hi podeu incorporar les bledes, un dels pebrots, els dos porros i sal al vostre gust. Remeneu el preparat amb una forquilla. Poseu-lo al motllo i al forn. Temps aproximat: 25 minuts, però vigilant.
Poseu l’altre pebrot, un polsim d’alfàbrega, sal i un bon raig d’oli d’oliva en el pot de la batedora elèctrica per trinxar-lo ben fi.
Un cop cuit el pastis decoreu-lo al vostre gust amb la crema de pebrot.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada