MOUSSE DE FORMATGE
Ingredients
500g terrina
de formatge de unta
500. de nata
per muntar
150 de sucre
6 plaques de
gelatina
150g de
cereals o galetes maries
70g de
mantega
50g de llet
Melmelada de
maduixa
Preparació
Primer de
tot necessitem un motlle que es pugui obri.
Retallem un
paper fosforitzat a la mida del motlle i el posem al cul.
Agafem els
cereal o les galetes i els aixafem fins que quedin com sorra.
La mantega
ja la tindrem fosa i la barrejarem amb els cereals o les galetes, fins que ens
quedi una pasta , que posarem al cul del motlle ben escampat i aprestat amb una cullera. posem-ho uns deu minuta al
congelador.
Mentrestant farem la muos. Posarem les fulles de gelatina a hidrata amb
aigua.
Escalfarem
la llet i desfarem la gelatina ben escorreguda amb les mans, remenarem be fins
que es desfaci.
En un bol
posarem el formatge , el sucre i la llet amb la gelatina i remenarem be.
En un altre
bol muntarem la nata fins que ens quedi , que tomben el bol i no caigui . Ara
ja es l'hora de barrejar-ho tot en molt de conta i suavitat amb moviments evolvents.
Ja podem abocar-ho al motlle i quan es ple sacsejar-ho fins que quedi tot ben
llis. Posem-ho una hora al
congelador i desprès a la nevera.
Per posar la
melmelada de maduixa , primer l'escalfarem un minut al microones i tot seguit
la colarem i la posarem al cim del pastis. La quantitat , just per cobrir-lo.
A l'hora de treure'l
del motlle amb molt de conte de no fer-lo malbé. El deixarem a la nevera fins a
l'hora de servi.
Nuri Mataró.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada