Ingredients
2 plaques de pasta de full congelades
o fresques
Llardons
Farina
sucre
Pinyons
Preparació
Posar farina
sobre el marbre i enfarinar el corro
Dos plaques
de pasta de full congelada, que ja
estaran descongelades, posarem
sobre una placa la tercera part dels llardons ,
que ja estaran esmicolats, taparem amb la segona placa, en la que i
posarem la resta de llardons . Aplanarem
amb el corro, i farem 2 plecs tornarem ,
aplanar
i farem 2 plecs tornarem ,
aplanar
Sempre que
s'enganxi poseu farina. I ara ja es costi-ho de n'ha aplanant-la per fer la mida de la plata del forn . T'he de
quedar molt fina. La llauna s'unta amb mantega i s'esquitxa amb aigua freda i
ja podem posar-hi la coca
Bateu un
rovell d'ou amb una mica d'aigua i pinteu la coca ,poseu forces pinyons i força
sucre ja es pot enforna a 200ºc fins que baieu que es rossa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada