Preparació
Primer de tot amb una agulla punxem els ous, per la part
que no es punxeguda, amb conta de no trancar-lo. Els posem a bullir en una
cassola amb aigua, sal i un raig de vinagre. A partir de que comencin a bullir
, el tenim 8 minuts, els trèiem de l'aigua i els posem amb aigua freda, els
pelem donant-li uns copets per tranca la
closca. Farem això a raig d'aixeta per
que es pelen millor.
Els tallem per la meitat
i separem els rovells i en
reservem uns quans per adornar-los.
En un bol posem la tonyina (escorreguda) les potetes de
cranc , tallades petites al igual que les tapares, els rovells i la maionesa
amb unes gotetes de Perrins.
Tot això ben aixafat que quedi una pasta molt
espessa. I ja podem farcí els ous .
Tallarem l'enciam
a juliana molt finet i farem un llit en una plata per pòquer col·locar
els ous i que no estovin.
Un cop ja
estan col·locats i posem una oliva al cim i rèiem el rovells que aviem reservat
.
Els posarem a la nevera per servir-los ben fresquets.
Nuri Mataró
Mmmmm molt bo
ResponElimina