MANDONGUILLES
ARLETINES
Ingredients
500gr. de carn picada de porc , al sal i pebre ( Tast )
Una dotzena d'ous de guatlla.
2 ous de gallina.
12 panses de Curin
2 orellanes.
1 cullerada de pipes ,
palades.
Un formatget
La molla de una llesca de pa
rodo amb papada amb llet i escorreguda
Farina blanca i pa rallat
Preparació
Agafen la carn picada junt
amb un ou les panses i les
orellanes tallades ben petites, les
pipes , el formatget i la molla de pa
ben escorreguda. Això es pasta fins que
queda ben barrejat tot.
N'agafen una mica posem l'ou de guatlla al mig
fem la mandonguilla,
la passem per farina
blanca, ou batut i per últim pa rallat.
Les fregirem a poc a poc, ja que al dur
l'ou quedem força grants i quedarien crues.
Per acompanya una bona
escalivada, i sensacional
Nuri
Mataró
Aquestes mandonguilles amb sorpresa encantarien a les meves peques, que sempre demanen ous de guatlla!!!! És un dels seus aperitius preferits! Fantàstiques! PEtons!
ResponEliminalas probare nunca las avía visto
ResponEliminalas probare nunca las avía visto
ResponElimina