Ingredients
200gr
farina
100gr
mantega
¼
l. llet
3
ous
1
ralladora de llimona
1
sobre Royal
Oli
de gira-sol
Preparació
S’escalfa
la llet junt amb la mantega, quan la mantega ja es fosa es treu del foc i s’hi
tira la raspadura de llimona i la farina barrejada amb el llevat ben a poc a poc
i tamisada, treballant-la molt. Quan ja es molt fina s’hi tira un ou i es
remena bé , desprès s’hi tira un altre , i així fins els tres. Es deixa reposar
una miqueta ,mentrestant preparem totes les coses per fregir-los. En una
fregidora molt millor. Es comença a fregir que l’oli sigui tebi i amb poc foc s’hi
van tirant els bunyols a culleradetes ben petites. Convé posar-ne pocs cada vegada,
ja que augmenten molt i no es podrien
girar. Cal posar-la amb una escorredora metàl·lica perquè no quedin tous.
Es
poden farcir de crema,trufa o nata . Desprès els empolsem de sucre en pols.
Qué esplèndids! Petons!
ResponElimina