dijous, 13 de març del 2014

PANETS DE LLET





Panets de llet



Ingredients
 
 
 425 gr. de farina de força
 
20 gr. de llevat frec
Un pessic de sal
175ml. de llet
75 gr. de sucre
La ratlladura d'una taronja o llimona
50 gr. de mantega fosa
2 ous

Preparació

Escalfem la llet al microones durant 30 segons aproximadament. Desfent el llavat amb la llet i el sucre i la pell de taronja o llimona.
Si tenim panificadora, ho posem tot a la cubeta i posem el programa d'amasat.
 un cop acabat el programa de la panificadora. Escampem un xic de farina sobre el marbre, hi posem la massa a sobre i l'amassem lleugerament per treure-li l'aire. L'estirem donant-li un gruix d'un centímetre i mig aproximadament
Tallem cercles de uns 8 cm.
Anem posant els panets a la safata del forn sobre paper  vegetal. Tornem a deixar que fermentin mig hora ho mes , fins que dupliquin el volum.
Escalfem el forn a 200ºc Coem els panets durat 6 minuts i ja estan.
Deixem refredar els panets sobre d'una reixeta.  Quan estiguin freds els pintem amb una mica de mantega fosa i escampem sucre glas per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada