Panets de llet
425 gr. de
farina de força
20 gr. de
llevat frec
Un pessic de
sal
175ml. de
llet
75 gr. de
sucre
La ratlladura
d'una taronja o llimona
50 gr. de
mantega fosa
2 ous
Preparació
Escalfem la
llet al microones durant 30 segons aproximadament. Desfent el llavat amb la
llet i el sucre i la pell de taronja o llimona.
Si tenim
panificadora, ho posem tot a la cubeta i posem el programa d'amasat.
un cop acabat el programa de la panificadora.
Escampem un xic de farina sobre el marbre, hi posem la massa a sobre i
l'amassem lleugerament per treure-li l'aire. L'estirem donant-li un gruix d'un centímetre
i mig aproximadament
Tallem cercles
de uns 8 cm.
Anem posant
els panets a la safata del forn sobre paper
vegetal. Tornem a deixar que fermentin mig hora ho mes , fins que dupliquin
el volum.
Escalfem el
forn a 200ºc Coem els panets durat 6 minuts i ja estan.
Deixem
refredar els panets sobre d'una reixeta.
Quan estiguin freds els pintem amb una mica de mantega fosa i escampem
sucre glas per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada