Bacallà
esqueixat
Farina
Aigua
All i
julivert
Oli d'oliva
Preparació
Agafem el
bacallà esqueixat que ja tindrem remullat , a punt de sal.
El picarem
amb el tallant ben petitó
, també picarem l'all i el julivert ben petit
i o
barrejarem tot junt i picarem una mica mes.
Quan ja tinguem això fet, en un bol
i posarem farina i aigua i remenarem fins que quedi una pasta clareta
es
aleshores que i posem el bacallà que en preparat abans. Tornem a remenar, i veurem
s'hi i falta farina o aigua.
Te de quedar una textura mes aviat espasa.
En una
paella amb un bon xic d'oli els fregirem,
posant-hi una cullerada de la
pasta i amb la forquilla aixafant-los
perquè quedin plans
( el no tenir llavat no pugen) quan son cuits els tomben i
deixem fer l'altre costat.
Es posen en
una plata amb paper absorbent.
Nuri Mataró
Aquest tipus de bunyols els fa la meva mare, amb un altre farcit! Qué boníssims!
ResponElimina