dissabte, 1 de març del 2014

CRISPELLS DE BACALLACRISPELLS DE BACALLA Bacallà esqueixat Farina Aigua All i julivert Oli d'oliva Preparació Agafem el bacallà esqueixat que ja tindrem remullat , a punt de sal. El picarem amb el tallant ben petitó, també picarem l'all i el julivert ben petit i o barrejarem tot junt i picarem una mica mes. Quan ja tinguem això fet, en un bol i posarem farina i aigua i remenarem fins que quedi una pasta clareta es aleshores que i posem el bacallà que en preparat abans. Tornem a remenar, i veurem s'hi i falta farina o aigua. Te de quedar una textura mes aviat espasa. En una paella amb un bon xic d'oli els fregirem, posant-hi una cullerada de la pasta i amb la forquilla aixafant-los perquè quedin plans( el no tenir llavat no pugen) quan son cuits els tomben i deixem fer l'altre costat. Es posen en una plata amb paper absorbent. Nuri Mataró





Bacallà esqueixat
Farina
Aigua
All i julivert
Oli d'oliva
 Preparació

Agafem el bacallà esqueixat que ja tindrem remullat , a punt de sal.

 


El picarem amb el tallant ben petitó
 


, també picarem l'all i el julivert ben petit


 i o barrejarem tot junt i picarem una mica mes. 



Quan ja tinguem això fet, en un bol i posarem farina i aigua i remenarem fins que quedi una pasta clareta




 es aleshores que i posem el bacallà que en preparat abans. Tornem a remenar, i veurem s'hi i falta farina o aigua. 




Te de quedar una textura mes aviat espasa.
En una paella amb un bon xic d'oli els fregirem,




 posant-hi una cullerada de la pasta  i amb la forquilla aixafant-los perquè quedin plans



( el no tenir llavat no pugen) quan son cuits els tomben i deixem fer l'altre costat.
Es posen en una plata amb paper absorbent.
Nuri Mataró













1 comentari: