PRIMERA PART
Ingredients
3 ous sencers
3
rovells d’ou
200
gr. Sucre
3
clares d’ou
1 sobre
de Royal
150 gr.
Farina
20gr.
De Mayzena
20 gr.
D’ametlla ratllada
La ratlladura
d’una llimona
Preparació
Batre
els tres ous sencers i els rovells amb els 150 gr. de sucre fins que faci
relleu.
Posar-hi
en aquet moment la ratlladura de la llimona
Tamisar
la farina i la fècula barrejant-les.
Batre
les clares a punt de neu i a mig muntar afegir-hi els 40 gr. de sucre poc a poc
procurant que quedin ben fortes.
S’unta
un motlle d’uns 28 a
30 cem. de diàmetre. S’hi posa el pa de pessic i es posa a coure al forn ja
calent a una temperatura de 180º durant uns 30 minuts aproximadament.
Desemmotllar-lo
abans no refredi.
SEGONA PART
Ingredients
Un pa de pessic de 28
o 30 cm.
Trufa
per farcir
1 bric de nata per
muntar de 200gr.
100 gr. Xocolata
(Nestle poste).
4 peres confitades
100gr. De cireres
confitades
50 gr. D’ ametlla de
granet
Almívar
per banyar
80 gr. D’aigua
170 de sucre
Unes gotes de llimona
Per aromatitzar afegir-hi
algun licor, cafè, o suc de fruites si es per nens.
Per
la gema
3 rovell d'ou
115 gr. Sucre
35 c. c. D'aigua
Preparació
Per preparar la trufa, posar la nata i
el sucre al foc i quan comenci a bullir, retirar-la i afegir la xocolata ratllada.
Deixar refredar completament i posar-la unes hores a la nevera i desprès muntar-la
Partir
el pa de pessic horitzontalment quan es fred, banyar-lo amb l’almívar preparat
al foc i fred.
Per
fer la gema barregeu els rovell, el sucre i l'aigua, i poseu en un pot, i el
poseu al foc, molt baix i sense deixa de remenar fins aconseguir una crema espasa.
Quan ja sigui freda l'escampeu per sobre del pastis i es crema , (censa posar-hi sucre
pel cim) amb una planxa adien per això. Posar
al voltant les ametlles una mica triturades.
La decoració amb unes rodanxes de pera i
les cireres.
Finalment posar el adorns: plomers , ous
de xocolata,etc...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada