diumenge, 21 de setembre de 2014

BRANDADA DE BACALLA

BRANDADA DE BACALLA

Ingredients

Bacallà esqueixat
Oli d'oliva verge extra
Nata liquida
Alls

Preparació

Ja tenim el bacallà remolat a l seu punt i ben escorregut.
Tallem el gra d'all a lamines ben fines. En un atuell i posem, amb fred
 l'oli i el gra d'all laminat .Deixem que quedi ros , amb molt de conte de que no es cremi. Traiem els alls i els reservem . Tot seguit i posem el bacallà i tanquem el foc, el deixem axis 4 minuts i el traiem i el posem ben esmicolat dintre d'un pot de minipimer . Anem baten i posant-hi l'oli de be confitat el bacallà a miquetes i la nata també, perquè lligui  . Un cop fet el posem a la nevera.
Es pot servi amb torradetes, alb pebrots del piquillo, fer-ne canelons, etc. etc. Els rostolls d'alls son per adornar.
Nuri Mataró


1 comentari:

  1. Quina delícia és la brandada de bacallà. Un entrant deliciós

    Montse
    http://estoneslliures.blogspot.com.es/

    ResponElimina