dimarts, 8 de maig del 2012

Pastis de xocolata ( per microones )


Ingredients
200g xocolata de cobertura negre
100g de sucre
200g de nata per muntar
150g d'ametlla molta
3 ous
Elaboració

Posar 100 g de xocolata trossejada i la nata en un recipient adequat i escalfar-lo, a potència mitjana, durant 2 minuts.

Batre els rovells amb el sucre fins que estiguin cremoses.

Afegir la xocolata i les ametlles mòltes, barrejar bé i incorporar acuradament les clares muntades a punt de neu.

Abocar en un motlle adequat, prèviament untat amb mantega i coure-ho, a potència màxima, durant 6 minuts. Un cop tebi,desemmotllar  i col
·locar sobre una reixeta.

Fondre la resta de la xocolata al microones durant 2 minuts i abocar-lo sobre el pastís. Deixar a la nevera fins al moment de servir-lo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada