dilluns, 20 de febrer de 2012

RAP A LA MARINERA

Ingredients

1 cap d’alls
Julivert
4 tomàquets
50 gs. D’ametlles
4 talls de rap
1cullarada de farina
1 cullerada de pebre vermell
1 llauna de pebrot vermell
½ kl De musclos
100 gs. De pèsols cuits

Preparació
    Amb una paella de ferro es tira l’oli i es sofreixen els alls tallats molt petits i quan siguin rossos es tira el tomàquet i molt de julivert. Quan quedi transparent , es tira la farina i el pebre vermell i es deixa que doni unes voltes. Vigilar que no es cremi i ja s’hi pot tira el rap. Després es tira una picada d’alls, julivert, ametlles amb una mica de l’aigua del musclos. Tot seguit ja si poden tira els musclos (que ja teníem oberts) el pebrot vermell i el pèsols. Si es vol mes suc es tira mes aigua dels musclos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada