Morro de bacallà
Alls
Tomàquets madurs
Pebrot vermell
Sucre
Farina
Ceba
Julivert
Preparació
En una paella i posem oli i encenem el foc,
mentrestant
enfarinem el bacallà , que ja tenim dessalat i el fregim per els quatre
costats.
Un cop ja es cuit el posem en una plata que pugui anar al forn .
En el mateix oli i fregim la ceba rallada,
un cop estan
al punt s'hi tira el pebrot vermell
tallat petit ,
quan ja quasi esta s'hi tira l'all tallat molt petit i que doni
un parell de voltes i s'hi tirem els tomàquets
rallats, amb el julivert tallat ,
fins que es vegi l'aigua. Tota aquesta salsa
es tira pel damunt del bacallà,
i desprès s'hi escampa l'all i julivert per
sobre. Es gratina , i ja es pot servi ben calentó.
Nuri Mataró
Bacallà, pebrot i tomàquet! Una combinació genial! Guardaré la recepta per Quaresma! Petons!
ResponEliminaFácil i sencill.
ResponElimina