diumenge, 1 de desembre del 2013

BACALLA AMB TOMÀQUET I PEBROT








Ingredients:
 

Morro de bacallà
Alls
Tomàquets madurs
Pebrot vermell
Sucre
Oli d'oliva verge extra
Farina
Ceba
Julivert


Preparació

En una paella i posem oli i encenem el foc,


 


 mentrestant enfarinem el bacallà , que ja tenim dessalat i el fregim per els quatre costats.


 

 Un cop ja es cuit el posem en una plata que pugui anar al forn .
En el mateix oli i fregim la ceba rallada, 


 



un cop estan al punt s'hi tira  el pebrot vermell tallat petit ,


 



 quan ja quasi esta s'hi tira l'all tallat molt petit i que doni un parell de voltes i s'hi tirem  els tomàquets rallats, amb el julivert tallat ,

 


 fins que es vegi l'aigua. Tota aquesta salsa es tira pel damunt del bacallà,


 



 i desprès s'hi escampa l'all i julivert per sobre. Es gratina , i ja es pot servi ben calentó.
Nuri Mataró






















2 comentaris: