diumenge, 1 de desembre del 2013

ALBERGÍNIES FARCIDES






 Ingredients

 4 albergínies
 400 gr. de tast ( carren picada)
 1 ceba
 1 porro
 Una mica d'ametlla amb pols
 1 pot de paté de bolets
 Crema de llet
 Formatge rallat 
Oli d'oliva

 Preparació

Rentem les albergínies i les partim per la meitat, amb una cullera les buidem. Les barquetes les posem al microones de dues en dues ,uns 10 minuts ( depèn de la mida que tenen) El que amb tret es reserva. En una paella grossa s'hi posa oli d'oliva, es so fregeix la ceba i el porro , quan ja es cuit s'hi tira el tast i es va fent , fins que la carn sigui cuita i ja s'hi pot posar l'ametlla amb pols, ben remenat. Tot seguit el pot de la mous de bolets, tornem a remena i ja i podem posar la crema de llet , perquè quedi amorosit i lligat. Ja podem farcí les barquetes amb aquet preparat i tirar-li el formatge rallat al cim. , gratinar i bon profit. Nuri Mataró

1 comentari: