Ingredients
4 albergínies
400 gr. de tast ( carren picada)
1 ceba
1 porro
Una mica d'ametlla amb pols
1 pot de paté de bolets
Crema de llet
Formatge rallat
Oli d'oliva
Preparació
Rentem les albergínies i les partim per la meitat, amb una cullera les buidem. Les barquetes les posem al microones de dues en dues ,uns 10 minuts ( depèn de la mida que tenen) El que amb tret es reserva. En una paella grossa s'hi posa oli d'oliva, es so fregeix la ceba i el porro , quan ja es cuit s'hi tira el tast i es va fent , fins que la carn sigui cuita i ja s'hi pot posar l'ametlla amb pols, ben remenat. Tot seguit el pot de la mous de bolets, tornem a remena i ja i podem posar la crema de llet , perquè quedi amorosit i lligat. Ja podem farcí les barquetes amb aquet preparat i tirar-li el formatge rallat al cim. , gratinar i bon profit. Nuri Mataró
Soles ja són boníssimes, però farcides encara més! Una abraçada!
ResponElimina