Ingredients
½ cop de rap 1 cap de lluç
½ k de morralla
Una rata
Una aranya
Una escorpora
Una boga
¼ de galeres
¼ de crancs
Una ceba gran
2 o 3 tomacons
2 grans d’all
Llort
Oli d’oliva
2 nyores
Preparació
En una olla força garant es posa
l’oli i quan es ben roent s’hi tiren les
galeres i els crancs que donin unes voltes i quedin vermells. Aleshores es quan
s’hi tira la ceba tallada a la juliana,
els alls amb pell i aixafats. Quan la ceba comença a ser rossa s’hi tiren els
tomacons ( tomàquets de penja) tallats en quatre trossos. Es va remenant
constantment , i quan el sofregit ja esta al punt s’hi tira un polsim de farina
i de pebre vermell (opcional) . Tot seguit s’hi tira la resta de peix Aleshores
hi tirem aigua calenta que tapi quatre dits el peix. Quan comença a bullir , fa
escuma i s’ha de treure. Deixarem que bulli 20 minuts
Colarem el brou amb un colador ben fi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada